Wallpapers HD Lite

Wallpapers HD Lite 1.2

Groot aanbod gratis wallpapers voor Mac

VOOR

  • Fraai & intuïtief menu
  • Groot aanbod wallpapers
  • Hoge resoluties beschikbaar
  • Zoekfilters en categorieën
  • Met 1 klik instellen

TEGEN

  • Geen lijst van gedownloade wallpapers
  • Opslaglocatie wallpapers onduidelijk

Excellent
9

Wallpapers HD Lite is een handige applicatie met achtergronden voor 't bureaublad van je Mac. Vanuit één menu blader je door de honderden gratis wallpapers en stel je met een enkele klik zo'n achtergrond in.

Wallpapers HD Lite is lekker duidelijk en intuïtief. Aan de rechterkant zie je kleine versies van de beschikbare achtergronden. Via de tabbladen kies je voor recent toegevoegde, populaire of willekeurige wallpapers. Ook filter je rechtsboven op een van de vele categorieën, waaronder films, natuur, muziek en games. Kies je een wallpaper, dan verschijnt er links een groot voorbeeld. Na een klik op 'Get' haalt Wallpapers HD Lite de afbeelding razendsnel op en plaatst 't deze onmiddellijk op je desktop.

De applicatie biedt achtergronden van verschillende resoluties, gaande van 1280x800 tot 2560x1440; zelfs de 'kleinste' exemplaren zijn vrijwel allemaal van uitstekende kwaliteit. Met Wallpapers HD Lite download je maximaal 5 achtergronden per dag. Wil je geen limiet, dan dien je de volledige, non-'Lite' versie aan te schaffen.

Met Wallpapers HD Lite hoef je voortaan niet meer het internet af te struinen om fraaie wallpapers te vinden. Zonder inhoud kom je nergens als wallpaper-app en het is duidelijk dat de ontwikkelaars achter Wallpapers HD Lite dat begrijpen. Koppel daar ook nog het gebruiksvriendelijke menu aan vast en het is duidelijk dat het om een uitstekende applicatie gaat.

Meeste downloads Wallpapers voor mac

Meer
Wallpapers HD Lite

Download

Wallpapers HD Lite 1.2

Beoordelingen about Wallpapers HD Lite